Over Angeline Moors

Na mijn opleiding (HAS Levensmiddelentechnologie en MSc Agribusiness Management) heb ik bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland systemen voor kwaliteitszorg, voedselveiligheidsbeheersing en procesbeheersing succesvol geïmplementeerd. Daarnaast ben ik actief op het gebied van procesoptimalisatie, organisatieontwikkeling en het verzorgen van trainingen.

Belangrijke kernwaarden zijn common sense, effectiviteit, bewustzijn creëren, bekwaamheid en het bewerkstelligen van eigenaarschap bij alle partijen.

 


Missie

Het ontwikkelen van kwaliteit in organisaties resulterend in veilige en kwalitatief hoogwaardige producten, effectieve bedrijfsprocessen en betrokken mensen.

 

 

U kunt u op mijn Linkedin pagina een overzicht vinden van mijn opdrachtgevers, afgeronde projecten en op welke termijn ik beschikbaar ben.