Diensten

Consultancy en interim management in de voedingsmiddelenbranche

  • Implementeren integrale beheerssystemen voor kwaliteit, voedselveiligheid, milieu.
  • Ontwikkelen opleidingsmaterialen en verzorgen van interne bedrijfstrainingen.
  • Coördineren en begeleiden audits (intern, klant, leverancier, certificering, NVWA).
  • Coördineren ‘continu verbeteren’: procesoptimalisatie, reductie kwaliteitskosten.
  • Risicomanagement kwaliteit, voedselveiligheid, food defense en food fraud: beoordelen risico’s en opstellen beheersmaatregelen.
  • Wetgeving, contacten onderhouden met autoriteiten.
  • Leiding geven aan kwaliteitsafdeling.

 

  • Product-/procesontwikkeling, receptuurbeheer, specificatiebeheer, etikettering.
  • Voorzitter / lid HACCP team: verificatie, validatie, change control, food defense.
  • Review en update van flowcharts, risicoanalyses, beheersmaatregelen.
  • Vereenvoudigen en integreren van bestaande kwaliteitssystemen.
  • Implementeren en realiseren certificeringen o.a. FSSC22000, ISO22000, ISO9001, ISO14001, BRC, IFS, Riskplaza-audit+, SKAL, Bio-Suisse, NOP, HACCP, GMP+, Global GAP, Chain of Custody.